Categories Blogg

Trappstädning Sverige

Trappstädning 

Rengöring av trapporna med trappstädning utförs av Jourstäd Sverige AB kan ta hand om alla delar av trappstädningen. För en ren trappa ger ett gott intryck på boende och besökare. Därför är en ren trappa välkomnande. Därför erbjuder vi trappstädning till ett snabbt pris. När du skriver på avtalet förklarar du vad du vill att vi ska hjälpa dig med. Naturligtvis kan du också beställa fönsterputsning och städning av ytterligare utrymmen, till exempel tvättstugan. Eftersom vi betjänar många lägenhets- och fastighetsägare med trappstädning. Självklart välkomnar vi fler att använda våra tjänster. Därför är det kunden som bestämmer tidsramen för trappstädningen. Sedan verkställs det avtal vi kommit överens om.

Anpassningsbara trappstädningar

När du flyttar kan vi anpassa vissa av våra tjänster. Vårt städföretag ger dig följande en enkel prisuppgift. Överkomliga priser. Lyhörda och kvalificerade medarbetare. Städning av trapphus. Alla vill mötas av rena trappor. Det ökar också känslan av komfort och till skillnad från smutsiga trappor motverkar det lusten till graffiti, vandalism och nedskräpning. En ren trappa är byggnadens första ansikte utåt och när den känner sig alla bekväma – både boende och besökare.

Trappstäd till alla

Eftersom vi kan betjäna dig både som privatperson och som företag. Kontakta oss så berättar vi mer. Trappstädning till överkomliga priser. Därför är vårt mål när vi gör trappstädning att erbjuda högkvalitativ trappstädning till rätt pris. Ju fler trappor vi har, desto bättre pris kan vi erbjuda dig som slutanvändare. Detta eftersom det tar tid för oss att åka till olika adresser. Detta innebär att trappstädning kan erbjudas till en mängd olika varianter.

Jourstäds trappstädning

Jourstäds trappstädning ger hjälp för trappstädning? För att erbjuda en lösning som passar alla erbjuder vi snabba priser, men vi kan också arbeta på timbasis om det bättre bättre. Vi erbjuder löpande regelbunden städning och engångsstädning. För regelbunden trappstädning kan vi till exempel städa dina trappor varje vecka eller varannan vecka. Jag nödfall har vi också direktkontakt med många fastighetsägare som tyvärr inte har angett sina portkoder, så du kan boka inte bara en, utan en till. Vi har att göra med trappor som lämnade med avföring från människor eller djur. Så du är välkommen att kontakta oss omedelbart. Svar inom några minuter. Kvalitativ trappstädning som kunder och besökare beundrar är vår.