STYRELSEN - sidan är under bearbetning

 Ordförande
 Namn: Camilla Moberg
 Bor: Sandarne, Söderhamns kommun
 Jobbar: Söderhamns Babysim / Förskollärare på Sandarne förskola
 Övrigt:

Bor i en villa i Sandarne vid Söderhamns kustband. Har tre barn, varav två av dem har flyttat hemifrån.
Jag arbetar som verksamhetsansvarig på 50% i föreningen Söderhamns babysim och resterande 50% som förskollärare på Sandarne förskola. Jag blev intresserad av babysim när mina äldsta barn var små. Utbildade mig till instruktör 1995 och hade babysim som en fritidssysselsättning i början. I min anställning som verksamhetsansvarig har jag nu hand om administration, utbildningar och fortbildningar samt har grupper i vattnet med barn från 3 månader upp till 10 år. Ett annat av mina intressen är sång och musik. Jag sjunger i Söderhamns gospelkör där jag hämtar mycket energi.

E-mail: info@simskoleforbundet.se

 

 Vice ordförande
 Namn: Malin Sandgren
 Bor: Varberg
 Jobbar: Falkenbergs simklubb
 Övrigt:

Jag bor tillsammans med min man Jörgen och fyra barn, som har varit babysimmare och idag är tävlingssimmare. Jag började jobba med babysim 1997 när jag gick med min äldsta son på babysim. Jag har under åren gått babysim-, minisim- och simtränarutbildningar. Jag har drivit simskola som eget företag och idag arbetar jag som klubbchef i Falkenbergs simklubb

E-mail: vice@simskoleforbundet.se 

 

 Sekreterare
 Namn: Linnea Wikars
 Bor: Uppsala
 Jobbar: Linneas simskola
 Övrigt:

Jag är en glad person som trivs som fisken i vattnet! Har alltid gillat att vara i vatten; både i badkaret hemma som liten och sen på simskolan under skolåren. Utöver tävlingssimmare har jag även varit funktionär. 
Mina största intressen här i livet är djur (främst hundar), resor, musik och curling. Sen tackar jag inte nej till en massa längder i simbassängen heller!  

Mail: sekreterare@simskoleforbundet.se

 

Ledamot Verksamhetsansvarig / Medlemsansvarig
Namn: Emilia Wiehe 
Bor: Malmö
Jobbar: Aquasund
Övrigt:

Jag jobbar på aquasund med babysim, minisim och simskola.  Jag började där i augusti 2013 och har sedan dess haft oändligt många fantastiska upplevelser i vattnet med barn och föräldrar. Att börja jobba som siminstruktör är nog den största positiva förändringen som hittills hänt i mitt liv. Fler saker i mitt liv som gör mig lyckligt är surf, crossfit, vänner och familj. Får jag dessutom resa och äta lite god mat på det så är livet komplett. 

E-mail: verksamhetsansvarig@simskoleforbundet.se

 

Kassör
Namn: Emmelie Helander
Bor: Borensberg
Jobbar: Friskvårdspoolen Babysimmet och simskolan simsalabim
Övrigt:

När jag inte jobbar eller är tillsammans med min familj som består av min sambo Calle och våra underbara döttrar Saga-09 och Selma-11, så finner ni mig ofta i stallet. Djur och natur är något som får mig att må lite extra bra och framförallt då hästarna. 

Simma är något jag alltid gjort sedan jag var liten men att få möjligheten att lära ut till andra är helt underbart och ger en magisk känsla som är svår att beskriva.

E-mail: kassor@simskoleforbundet.se

 

  Ledamot Webbansvarig

 
Namn:
 Isabell Axwik
Bor:  Överlida
Jobbar:  Vattenbubblan simskola AB
Övrigt:
Jag har alltid älskat att vara i vatten och har simmat så länge jag kan minnas. Jag flyttade från Stockholm och in älskade simhall för att studera men jag kände till slut att det var dags att ta sig tillbaka till det underbara vattenlivet och hittade vattenbubblan vilket i sin tur har lett till att jag får göra allting som jag älskar hela dagarna.

 

Ledamot
Namn: Malin Svedlund
Bor:  
Jobbar: Lärkans familjebad
Övrigt:

Jag valde för länge sen att gå en badmästarutbildning och efter den utbildningen har jag jobbat på Lärkans familjebad och utvecklats till en erfaren babysiminstruktör, simlärare och utbildare. Jag utbildar babysiminstruktörer och studerar grundlärarprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås. Jag brinner för utveckling och vill göra skillnad. På min fritid tränar jag löpning och är mamma till mina två fantastiska söner