STYRELSEN - sidan är under bearbetning

 Ordförande
 Namn: Camilla Moberg
 Bor: Sandarne, Söderhamns kommun
 Jobbar: Söderhamns Babysim / Förskollärare på Sandarne förskola
 Övrigt:

Bor i en villa i Sandarne vid Söderhamns kustband. Har tre barn, varav två av dem har flyttat hemifrån.
Jag arbetar som verksamhetsansvarig på 50% i föreningen Söderhamns babysim och resterande 50% som förskollärare på Sandarne förskola. Jag blev intresserad av babysim när mina äldsta barn var små. Utbildade mig till instruktör 1995 och hade babysim som en fritidssysselsättning i början. I min anställning som verksamhetsansvarig har jag nu hand om administration, utbildningar och fortbildningar samt har grupper i vattnet med barn från 3 månader upp till 10 år. Ett annat av mina intressen är sång och musik. Jag sjunger i Söderhamns gospelkör där jag hämtar mycket energi.

E-mail: info@simskoleforbundet.se

 

 Vice ordförande
 Namn: Malin Sandgren
 Bor: Varberg
 Jobbar: Falkenbergs simklubb
 Övrigt:

Jag bor tillsammans med min man Jörgen och fyra barn, som har varit babysimmare och idag är tävlingssimmare. Jag började jobba med babysim 1997 när jag gick med min äldsta son på babysim. Jag har under åren gått babysim-, minisim- och simtränarutbildningar. Jag har drivit simskola som eget företag och idag arbetar jag som klubbchef i Falkenbergs simklubb

E-mail: vice@simskoleforbundet.se 

 

 Sekreterare
 Namn:  
 Bor:  
 Jobbar:  
 Övrigt:

 

Mail: sekreterare@simskoleforbundet.se

 

Ledamot Verksamhetsansvarig / Medlemsansvarig
Namn:  
Bor:  
Jobbar:  
Övrigt:

 

E-mail: verksamhetsansvarig@simskoleforbundet.se

 

Kassör
Namn: Emmelie Helander
Bor: Borensberg
Jobbar: Friskvårdspoolen Babysimmet och simskolan simsalabim
Övrigt:

När jag inte jobbar eller är tillsammans med min familj som består av min sambo Calle och våra underbara döttrar Saga-09 och Selma-11, så finner ni mig ofta i stallet. Djur och natur är något som får mig att må lite extra bra och framförallt då hästarna. 

Simma är något jag alltid gjort sedan jag var liten men att få möjligheten att lära ut till andra är helt underbart och ger en magisk känsla som är svår att beskriva.

E-mail: kassor@simskoleforbundet.se

 

Ledamot Webbansvarig
Namn:
 Siw Östlund
Bor:  Söderbärke 
Jobbar:  Smedjebackens Kommun 
Övrigt:

Jag älskar natur, friluftsliv och vatten. Vatten i både hav, sjö och bassäng. Är ute i ur och skur med måttot att det finns inget dåligt väder. Jag utbildade mig som babysim och minisimsinstruktör 2002 och har under åren undervisat i simgrupper till och från, både i förening och kommunalt. Det finns inget härligare än att se de glittrande ögonen på ett barn som lärt sig att ta sig fram i vatten alldeles själv. När sedan de första simtagen kommer då är lyckan total. 

E-mail: webbansvarig@simskoleforbundet.se

 

Ledamot
Namn: Malin Svedlund
Bor:  
Jobbar: Lärkans familjebad
Övrigt:

Jag valde för länge sen att gå en badmästarutbildning och efter den utbildningen har jag jobbat på Lärkans familjebad och utvecklats till en erfaren babysiminstruktör, simlärare och utbildare. Jag utbildar babysiminstruktörer och studerar grundlärarprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås. Jag brinner för utveckling och vill göra skillnad. På min fritid tränar jag löpning och är mamma till mina två fantastiska söner