STYRELSEN - sidan är under bearbetning

 Ordförande

 Namn:

Malin Sandgren

 Bor: Varberg
 Jobbar:  
 Övrigt:

Jag bor tillsammans med min man Jörgen och fyra barn, som alla varit babysimmare och i dag är tävlingssimmare. Jag började jobba med babysim 1997 när jag gick med min äldsta son på babysim. Jag har under åren gått babysim, minisim och simtränarutbildningar. Jag har drivit simskola som eget företag och arbetar i dag som verksamhetsansvarig.

E-mail: info@simskoleforbundet.se

 

 

 Vice ordförande

 Namn:

Siw Östlund

 Bor: Söderbärke
 Jobbar:  
 Övrigt:

Jag älskar natur, friluftsliv och vatten. Vatten i både hav, sjö och bassäng. Jag utbildade mig som babysim och minisimsinstruktör 2002 och har under åren undervisat i babysim och minisim i förening och kommunalt. Det finns inget härligare än att se de glittrande ögonen på ett barn som lärt sig ta sig fram i vatten självständigt. När sedan de första simtagen kommer så är lyckan total. 

E-mail: vice@simskoleforbundet.se

 

 Sekreterare

 Namn:

 Camilla Moberg

 Bor:
 Sandarne i Söderhamns Kommun
 Jobbar:  Söderhamns Babysim/Förskollärare på Sandarne Förskola
 Övrigt:

Jag bor i en villa i Sandarne vid Söderhamns kustband. Har tre barn varav två av dem har flyttat hemifrån. Jag arbetar som verksamhetsansvarig 50% i föreningen Söderhamns Babysim och 50% som förskollärare. Jag blev intresserad av babysim när mina äldsta barn var små. Utbildade mig till instruktör 1995 och hade babysim som en fritidssysselsättning i början. I min anställning som verksamhetsansvarig har jag nu hand om administration, utbildningar och fortbildningar samt har grupper i vattnet med barn från 3 månader upp till 10 år. Ett annat av mina intressen är sång och musik och jag sjunger i Söderhamns gospelkör där jag hämtar mycket energi. 

E-mail: sekreterare@simskoleforbundet.se

 

Ledamot Verksamhetsansvarig / Medlemsansvarig

Namn:

Carolina Muller

Bor:  
Jobbar:  

Övrigt:

Sedan 2001 har mitt liv förgyllts av simning för baby och barn och jag har älskat varje sekund av det. Så mycket att jag i dag har tvingats vara ansvarig för en verksamhet för att kunna göra det jag älskar, vara instruktör. 

E-mail: verksamhetsansvarig@simskoleforbundet.se 

 

Kassör

Namn:

Emmelie Helander

Bor: Borensberg
Jobbar: Friskvårdspoolen Babysimmet och simskolan simsalabim
Övrigt: När jag inte jobbar eller är tillsammans med min familj som består av min sambo Calle och våra underbara döttrar Saga-09 och Selma-11, så finner ni mig ofta i stallet. Djur och natur är något som får mig att må lite extra bra och framförallt då hästarna. 

Simma är något jag alltid gjort sedan jag var liten men att få möjligheten att lära ut till andra är helt underbart och ger en magisk känsla som är svår att beskriva.

E-mail: kassor@simskoleforbundet.se

 

 

Ledamot Webbansvarig

Namn:

 Emma Öhman

Bor:  
Jobbar:  
Övrigt:

 

 

 

 E-mail: webbansvarig@simskoleforbundet.se

 

 

Ledamot

Namn:  Louise Nyblom
Bor:  
Jobbar:  
Övrigt: